Månadens favorit

Ja, sedan ett bra tag tillbaka så är faktiskt den här klänningen min favorit :) Den är ganska lik en annan klänning som heter Dion, men som har glitter i en rand ner på klänningen, vilket jag inte är säker på att jag gillar. Visst är den vacker. Just det där draperade är rätt så bra att ha över magen oxå, för att dölja magens form lite grann. Visst jag ska ha korsett så hur fet jag än är så kommer ju magen få sjysst form men ändå. Jag gillar det!

Vad tycker ni?

image120

Kommentarer
Postat av: emmely

Den kläningen är jätte fin ! jag gillar skarpt tyget vid magen! Jag gillar pärlorna jätte mycker också. Men hanskarna iriterar jag mej rätt mycket på. Dom lixom försämrar kläningen på nått vis tycker jag !

Postat av: Anja

Håller med! Jag ska varken ha slöja eller handskar, utan ha håret vackert uppsatt och ett vackert glittrande halsband av nåt slag ;) och bara klänning.
Det blir lätt för mycket annars och klänningens skönhet försvinner på nåt vis pga allt annat. Den ska ju framhävas! :)
Den ÄR verkligen vacker!

2007-08-19 @ 10:39:14
Postat av: Jenny

Åh vilken vacker klänning! Vilket märke är det?

2007-08-20 @ 16:12:31
Postat av: Anja

Det är en klänning från Lilly. Den är verkligen jättefin och lagom dyr oxå. Runt 5.000 vilket är HELT ok för en brudklänning tycker jag!!!

2007-08-20 @ 16:20:35
Postat av: Anna-Karin

Den är jättevacker! Jag gifter mig samma dag som dig och har också siktat in mig på den klänningen! Har inte provat men jag viilllll! kram Anna-Karin

2007-08-20 @ 18:35:18
Postat av: Anja

Hej Anna-Karin
Näää men vad kul :) Samma dag, samma klänning! Vad har ni för färgtema, vi kanske har samma smak vad gäller bukett också? :o)

2007-08-20 @ 23:54:37
Postat av: Stajna

Mycket fin klänning! Var ju på Malins bröllop förra året. Hon hade tänkt ha en tiara som glittrade, men när hon sen provade det så såg det alldeles för mycket ut. Det var snyggare till hennes kläning med bara ett par pärlörhängen till. Glöm inte kolla helheten med klänning, örhänge och allt någon gång innan bröllopsdagen så du slipper krångla då. Gillar förresten inte heller handskarna. Slöja kan jag tycka är ganska fint, men kanske onödigt?

2007-08-21 @ 09:03:46
Postat av: Anja

Nädå, självklart är det helheten som är viktigast. Kanske skippar halsband helt och hållet?? Det vet man ju inte. Min tatuering är ju som ett "smycke" oxå (eller du fattar hur jag menar, den är ju en blickfångare just i nyckelbensregionen och även om inte jag ens tänker på att den sitter där, så gör den ju det och då kanske ett halsband blir to much?
Slöja kan jag oxå tycka är jättefint men jag vet inte om det skulle passa just på mig?? Tycker nog att lång slöja är väldigt vackert men det känns som att man måste vara väldigt "damig" för att bära upp en sådan. Skulle absolut inte vilja ha en sån där tyllslöja, du vet en sån där lite stelare variant, utan ett mer följsamt material som tex organza?? eller nåt.
Och nä fy... handskarna går fetbort ;)

2007-08-29 @ 22:12:57
Postat av: Anne

*ler stooort*
Ja du vet att även jag älskar denna klänningen och en till.... Får se vilken det blir. Du kommer vara så fin. Själv skippar jag slöja, kör med droppformade pärlor i hänge (tror jag)och halsband...njae..mkr osäkert, får se!!
Bra val av klänning snäckan!

2007-11-06 @ 22:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback