Ödets ironi

image140

Denna underbara kvist med vita, ljuvliga liljor köpte jag i onsdags. Doften är så otroligt stark och spred sig genast i hela lägenheten. Jag försökte ignorera det faktum att mina ögonvitor kliade och var röda och att näsan täpptes till. Jag uthärdade till idag, tre hela dygn, där hela kroppen kliade så att jag rivit sönder både ben och armar, men till slut, när 4 knoppar slagit ut och flera andra var på gång, fick jag ställa ut denna underbara kvist på balkongen, där den inte kommer att överleva för det är för kallt och jag har så dåligt samvete för de stackars blommorna.

Men vad värre är, JAG ÄR ALLERGISK MOT DE BLOMMOR JAG ABSOLUT VILLE HA I MIN BRUDBUKETT.

Är detta ödets ironi eller vad???

Till visningen av lägenheten ska jag köpa callor. Vad sjutton gör jag om jag reagerar på dem också??? De är ju också liljor!!! Då står jag plötsligt helt utan brudbukett. Hjälp!!!

Viktnedgång

Jag måste ju ha ett litet viktinlägg här nu. Jag har lyckats med bedriften att gå ner en hel del kilon i vikt faktiskt. I julas nådde jag min toppnotering på 94 kg. Jag har själv svårt att tro eller acceptera det. Så mycket (för att vara jag) kan jag inte förstå att jag har vägt!  Hur är det möjligt och hur sjutton gick det till???

Nu har jag enligt jobbets våg gått ner till 81 kg (jag hoppas verkligen att det stämmer) å andra sidan så är det inte vågen man ska stirra sig blind på utan man ska ju känna efter hur kroppen känns och hur kläderna sitter.

Jag tappade faktiskt mina jeans när jag skulle springa till bussen häromdagen och alla mina kläder sitter bättre och lösare så jag HAR faktiskt gått ner.

Jag ska ner till 70 innan den stora dagen! Så ÄR det bara...

Lider redan när jag tänker på hur svårt det kommer bli runt jul med allt gott. Knäck, kola, marsipan, aladdin, janssons frestelse, lax, köttbullar, revben, julskinka, vörtbröd, sill, ägg, prinskorv, ostar osv osv...

Oj vad hungrig jag blev nu ;o) Måste nog faktiskt ta mig en förbjuden nattmacka...  Är faktiskt jättehungrig och detta har varit en TUFF dag med en massa att göra inför lägenhetsvisning (vi är inte halvfärdiga) och föräldramöte på äldsta sonens skola. Jag är faktiskt egentligen helt slut...

Kom på att jag har nutrilettdrycker på tetra i kylen. Det får bli en sån och sen sängen. Imorgon natt kommer vi att sova i vårt sovrum igen, i RIKTIGA sängar. Det ska bli underbart!  Längtar... :o)

Underkläder

image139

Det där med underkläder till bröllopet har jag funderat mycket på. Jag måste ju ha korsett som verkligen håller in och håller på plats. Inget ska kunna smita ut lixom och jag måste kunna snöra till en midja ;o)

Men var hittar man RIKTIGA korsetter? Vollmers vet jag om men finns det något mer ställe? Säljer dom riktiga korsetter i bröllopsbutiker?

Sedan måste man ju ha vita stayups (skitsnyggt kommer det se ut på mina ganska tjocka lår, när det lixom sväller upp och ut över kanten, hehehe... Kanske måste börja träna låren stenhårt...

och sen är väl strumpeband en nödvändighet, kanske med något blått på så att man ser till att uppfylla något nytt, något gammalt, något lånat och något blått. Är det så det ska vara?

Hur sjutton ska alla fettvalkar och allt överflödsskinn kunna knölas in i en korsett och en brudklänning. Det övergår mitt förstånd!!!

image138