Saxförbud för brudnäbb

För fjärde gången kommer den intet ont anande mamman till dagis för att få beskedet att dottern smugit iväg med en sax och klippt sitt hår. Jaha...

Den här gången gick det inte att rädda det långa håret. För mycket hår hade åkt i papperkorgen i kapprummet, där hon stått på en pall framför spegeln när man fann henne. Stora, långa hårtussar låg runt henne.

Nu har hon en kort pagefrisyr och ser precis ut som Lotta på bråkmakargatan (tycker vi). Frisyren hon skulle ha på bröllopet blir blott en dröm. Men hon är så söt ändå så det får gå. En liten klämma med någon rosa liten tygblomma på kanske. Det får duga :-)

Själv är hon supernöjd, men mamman är lite rädd ändå, för hur ska man kunna vara säker på att hon inte får tag i en sax till innan den stora dagen. Numera har de saxarna på högsta hyllan på dagis, men med en sådan dotter känner man sig inte trygg ändå. Hon är verkligen uppfinningsrik när det gäller.

Lilla sötgumman. Så här ser hon ut nu.

      

Paket i brevlådan

Jaaa vad glad man blir när man hittar ett paket i brevlådan :-)

Pojkarnas kläder... Lika fina som jag hade hoppats! Åååhhh hur söta kommer inte mina barn att vara alltså :-)

image580

image581

image582

Rösta på örhängen

image571

image572
De två här ovanför är från overstockjeweler.com

image573


De här ovanför är från debenhams.com

image575

Dessa är från en sida jag tyvärr inte har en aning om. Upplys mig gärna!

image577

Detta par ovanför är från usabride.com och ingår i ett set med halsband som jag också gillar. Klicka lilla bilden:


image578

Och dessa två är från yourweddingcompany.com och ingår också i ett set. Jag gillar verkligen halbandet också men har kommit fram till att det inte passar med dropphänge till min klänning.


Något lånat

Min syster berättade igår för mig att hon har en vacker "brud" (fin-) väska som var vår älskade mormors och lovade att maila bild på den när hon kom hem. Jag blev så glad och den är helt perfekt. Precis vad jag tänkt mig och den var min fina fina mormors. Alltså kommer det ju kännas som att hon är där på något vis.

Därmed är även det "lånade" fixat. Nu återstår något blått. Allt annat är ju nytt :-)

Titta så fin den är. Tack mormor och kära syster :-)

image568

image569

Internationell symbol för äktenskap

Jag fick idag ett mail med följande bild bifogad. Det stod:

Man har nu enats om en internationell symbol för äktenskap :-)

hehehe... Can´t wait to get married ;-)

image567


Vilken ledare är du

Detta har ingenting med bröllop att göra men det var ett roligt test! Här är en länk om du oxå vill prova:

http://similarminds.com/leader.html

Jag blev moder Teresa (fattas ju bara, jag är för sjutton socionom ;-)

image566

Pilgrim

Jag gillar verkligen pilgrims smycken (de som inte är för mkt, för utflippade), speciellt de med swarovskikristaller. Jag var inne på chic o chic i stan i förrgår och tittade och hittade då ett helt underbart armand som jag nu har letat upp på pilgrims hemsida (men det finns inte i samma färger där så jag blir lite undrande).

det jag hittade fanns i både vita och rosa kristaller men på hemsidan finns de bara i bordeaux, grått, grönt och champagne, typ...

I vilket fall som helst så ska jag ner till butiken och förhöra mig om de kan beställa hem både halsband och armband i silver med vita swarovskikristaller, eller ljusgrå, det såg riktigt fint ut! Vi får se...

Så här ser armband och halsband ut iallafall... säg gärna vad ni tycker :-) Jag tycker faktiskt att de, trots blinget ser ut att passa perfekt till klänningen. Det är varken för mycket eller för lite :-) Sedan känns det som JAG och det är väl det viktigaste!!

Observera att bilden på halsbandet egentligen föreställde ett guldhalsband med färgade stenar så jag har gjort om det till grayscale. Därför ser det lite mörkt och tråkigt ut :-) Likaså med den avlånga bilden på armbandet. Man ser de rätta färgerna på den bilden där armbandet är knäppt och ligger på ett grått underlag :-)


        image561                  image565

Underbart armband från pilgrim i de rätta färgerna:
image563

image564 Klassiska örhängen från pilgrim

100 dagar kvar

Läskigt!

Bara 100 dagar kvar och jag ska hinna så MYCKET på de hundra dagarna!!! Hur ska det gå ;-)

Pojkarnas kläder klara - check

Underbart det är när man kan bocka av saker från to-do-listan :-)

Så här underbart fina kommer mina superfina pojkar att bli... Svarta kostymbyxor, vita skjortor och ivoryvästar i jacquardtyg :-)

image560

En orgie i ringfoton

image551

image552

image553

image554

image555

image556

image557

image558

Då jag plötsligt kände mig så ledsen för att min ring såg mindre glittrig ut och hade mindre diamanter än många andra bling-blingtjejers ringar inne på BT så var jag tvungen att försäkra mig om att min ring fortfarande är vacker och att jag älskar den...

Så stå ut med lite arrangerade foton på den. Är dock arg för jag FÅR den inte att glittra lika mycket på fotona som den gör i verkligheten. Grrrr...

Mardrömmen

Eller, ja iallafall EN utav många mardrömmar man kan ha innan sitt bröllop, hehehe...

image550

Bröllopsdofter

Nu har min parfrym från Vera Wang kommit... Såååå god, men jag vet inte riktigt om den är så sött och fräscht fruktig som jag vill ha det på bröllopet. Den är söt men den är nog lite tyngre i doften än jag är van vid, men den är jättegod och jag kommer självklart att använda den. Har den på just nu :-)

Har beställt två prover till från
www.ebay.co.uk som är en mycket bra sida om man vill hitta saker. :-)

Har beställt denna:
image548
Passande namn eller hur... Truly PINK ;-)

Sedan beställde jag denna:
image549
Viktor och Rolfs Flowerbomb...

Längtar bara tills de kommer nu och hoppas sååååå att jag har funnit min bröllopsparfym :-)
Håll tummarna...