Så sakteliga

går det framåt... Nu har jag gjort framsidan/utsidan till SEX inbjudningskort. Det tog 45 minuter. Shit... Hur sjutton ska jag hinna med 80-90 bjudna?? ;o)

Som tur är så är det många par, vilket halverar antalet inbjudningskort, annars hade jag nog fått beställa korten istället, men det är ju så roligt att pyssla med detta!

Så här ser framsidan ut, sedan ska inlagan vara i transparent, pärlemoskimrande papper som fästs med ett silverclip på insidans högra sida, i övre kanten och så ska det vara någon dikt eller någon fin stämpel på vänster sida tror jag??? Är inte 100% på insidan ännu.

Men själva kortet ska sedan knytas ihop med rosa organzaband (se tidigare inlägg om organzaband) runt nedre delen av kortet. Jag tror det blir fint! Känner mig rätt så nöjd faktiskt :o)


image143

Prototyp

på save-the-date-kort...

Tänker mig texten på baksidan (utskriven i snygg, lite snirklig skrivstil på dator) och detta är framsidan... Enkla och typ smakfulla?? ;-)

image142


Ja, det t ycker ju jag iallafall, men jag älskar ju rosa :o)

Kommentera gärna...

Alternativ bukett

Jag skrev ju nedan om att jag upptäckt en oanad allergi mot liljor. Det gjorde mig ruskigt besviken men jag har tänkt mycket på det här med bukett nu och känner nog faktiskt att det är rätt ok ändå. Jag vill nog innerst inne ha en mer färgstark bukett eftersom jag egentligen inte är en person som passar i klena, svaga färger.

Nu lutar jag mer åt knallrosa rosor och vita orkidéer, eventuellt lite pärlor i rosorna. Rosor ska vara det som dominerar (hahahaha visst är det superroligt att jag återgår till den blomma jag ville ha från början men som jag sedan ratade totalt och absolut inte ville ha) och så bara några orkidéer... Eller vem vet om det till och med slutar med att jag bara vill ha rosa rosor i en rund bukett, med lite pärlor i.

Eller vem sjutton vet om det till slut blir NÅGOT HELT ANNAT *asg*

Knallrosa rosor (och vita orkidéer?) är det iallafall för tillfället :-)

image141

Finansiering

är ju en stor bit när man planerar bröllop. Tanken på hur mycket allt kommer att kosta, om man har råd att göra allt precis så som man vill ha det eller om man behöver kompromissa med sin plånbok är ju en stor fråga (om man inte har pengar i överflöd vill säga) men nu behöver vi inte tänka på det mer.

Vi har sålt lägenheten och vi fick ett så pass bra pris i slutänden att vi kommer att kunna ta 100.000 kr och bara lägga undan dem till vår stora dag. All finansieringspress är borta och vi kan bara ägna oss åt att planera. Det känns underbart! :-)

Något som känns mindre underbart är att jag är hopplös med min vikt. Så fort jag har gått ner 10 kg +- ett par kilo så släpper jag taget och går upp dem lika fort. Nu har jag gått upp 5 utav 13 nedgångna kilon och det gör mig skitarg på mig själv, men inte f..n lyckas jag skärpa mig för det.

Antar att det kommer sluta med att jag 4-5 månader innan bröllopet får superpanik och tvingas leva enbart på pulver. Nåväl, bara jag lyckas gå ner så skiter jag egentligen i hur det går till men det vore ju så underbart om jag hade lite mer karaktär. Blääääää känns det just nu på viktfronten.

Däremot så känns det underbart att allt är klappat och klart med den ekonomiska biten.

:-)