Manikyr

Ska ha fransk manikyr med någon form utav silverglitterdetaljer och rosa/vita blommor :)

Några bilder kommer här. Dessa naglar är byggda utav en tjej jag träffat på bröllopstorget. Hon bor i samma stad som jag och är redan tillfrågad om att bygga mina naglar inför den stora dagen. En sak till att bocka av på listan, den låååånga listan, haha...image72

        

           

     




Bukett

Varför ska det vara så otroligt svårt att bestämma sig????

Jag velar mellan olika buketter och har verkligen inte en susning vad jag ska välja för bukett. Eftersom färgtemat är vitt och ljusrosa så vill jag nog ha något i dessa färger (tror jag) ;o)

Tidigare har jag ju varit helt bergsäker på att jag vill ha callor men jag vet banne mig inte. Nu tänker jag liljor??? orkidéer???

Eller en mix mellan liljor och callor? Det har jag sett någon bukett med och den var sååå vacker. Har tyvärr glömt var jag hittade den buketten. Jag får leta igenom nätet och se om jag kan hitta den igen. Dessa callor är annars väldigt vackra tycker jag. De passar ju dessutom färgtemat perfekt.

Men någonstans kan jag ändå känna att jag ju har rätt starka färger själv, mörkt hår, gröna ögon och borde jag egentligen inte ha en bukett med mer färg. Hahahahaha, vilken otrolig tur att jag har ett helt år på mig att bestämma mig ;o)

image71

Nu är kyrkan bokad

På morgonen den 19 juli, exakt ett år innan den stora dagen, prick klockan åtta då telefontiden började, ringde jag till pastorsexpeditionen och bokade tiden för vår vigsel. Eftersom man inte får lov att boka kyrkan tidigare än ett år innan så var risken inte så stor att någon annan skulle ha hunnit före ;o) men jag var ändå lite nervös att allt skulle gå i stöpet pga av att kyrkan redan skulle vara upptagen.

Kvinnan jag pratade med skrattade lite åt att jag var ute i så god tid och jag tänkte att hon bara skulle veta att jag ringde för ett drygt halvår sedan och försökte boka redan då.

Nu är alla bokningar klara iallafall. Kyrka och festplats. SKÖNT!! Den oron är ur världen nu iallafall. Nu har jag bara ca 1000 andra saker att nojja över :o)