Provat klänningen

hemma hos min toastmistress Jenny och det var som jag hoppats. Den satt så illa hos sömmerskan för att vi ej satt korsetten riktigt på rätt plats, utan hela klänningen hamnade för långt ner. Nu kom den upp över bysten ordentligt och fick en helt annan passform, men lika snyggt som i butiken där jag köpte den sitter den INTE.

Jag har definitivt fått mindre fläsk runt ryggen, under armarna och över bysten för den är ett par cm för stor, absolut. Provade att sätta i gelkuddar i bh:n för att det skulle sitta snyggare med resultat att brösten såg så löjligt upptryckta ut så de hamnade i min haka nästan. INTE fint!!

Så jag ska köra med Hollywood fashiontape och hoppas att det kan hålla in klänningen de där ynka centimetrarna över bysten. Egentligen skulle den behöva sys in bara en dryg cm i varje armhåla en liiiiten kil typ längst upp och sys ut i underdelen av bröstkuporna för där är den för liten. Lite skumt men jaja...

Det GÅR! :-)

Nu är det bara TRE ynka dagar kvar.

Jag har MASSOR att göra...

Så här i sista minuten hör Daniels allra bästa vän av sig och talar om att han plötsligt inte tänker komma och en annan kompis till Daniel hör av sig via omvägar och undrar om han kan ta med sin nya flickvän.

Det senare, helt ok, det förra, HELT FÖR JÄ..LIGT. Orkar inte ens tänka på det. Men fy f..n så roligt vi ska ha. Detta är något man gör en gång i livet och INGEN ska få förstöra denna dagen för oss.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas att det ordnar sig med klänningen men det är nog ingen fara ska du se! Säkert bara saker som endast du själv tänker på! Det där med hans bästa kompis var det dåligaste jag hört på länge, shit vad är det för fel på folk! Men ja.. han hörde nog inte ens hemma på erat bröllop så i slutändan kanske de bara var bra! Ni kommer att få en underbar och om 3 dagar är du GIFT liksom.. Hur kul som helst :) Grattis o lycka till nu!

Postat av: Anja

Nä det här med kompisen är helt otroligt. Hans flickvän och Daniel går inte ihop. Hon avskyr Daniel, han hyser samma känslor tillbaka. hon har betett sig hur illa som helst, surar på alla fester, drar hem Daniels kompis tidigt, är otrevlig osv, så vi frågade Daniels kompis om han trodde att hon ens ville komma på vårt bröllop och han sa att hon skulle aldrig nånsin vilja komma, vilket resulterade i att vi bjöd bara honom. Korkat måhända men det är ju en speciell situation. Hon har inte brytt sig ett smack, fram tills nu, då hon tydligen plötsligt kommer på att hon kan utöva utpressning och säga till sin pojkvän att inte gå för att han då är respektlös mot henne, som inte var bjuden. Eh, vi diskuterade detta med hennes pojkvän för 8 månader sedan och han har hela tiden bedyrat att han kommer oavsett vad som händer och att INGET kan hindra honom. Nu är han plötsligt full av ursäkter och ska t.om JOBBA plötsligt. Yeah right! Är så besviken på honom att han inte bara kan säga till sin flickvän att OM HON KUNDE BETE SIG SOM EN NORMAL människa så hade hon kanske t.om kunnat bli omtyckt av någon!!! Gaaahhh. INgen fattar vad han gör med henne. Han är jättesnäll, men hon har sabbat hans liv enligt de flesta som känner honom. Tyvärr är det hans val och han har valt att svika sin bästa vän pga att hans flickvän är sjukligt svartsjuk och inte släpper iväg honom t någon fest där det finns singeltjejer. Vi har sagt att hon gärna får komma nu när vi fått veta att hon tydligen VILL komma, men då passar det inte. Jag är skitförbannad minst sagt, men jag kan inte bestämma mig för VEM jag är arg på.:-(

2008-07-16 @ 18:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback