Underkläder

Förutom min korsett, som går under bysten måste jag ju ha en axelbandslös bh. Detta är det svåraste!

Jag vet inte om jag har konstiga bröst eller om axelbandslösa bh:ar i regel är underlia i formen, för antingen är kuporna helt underliga i formen så att brösten väller ut på ett ställe medan de inte alls fyller ut på ett annat, eller så trycker de upp brösten i hakan på ett jättefult sätt, eller så sitter dom konstigt i armhålan så att det glipar precis där trots att det sitter bra på alla andra ställen, eller (fulast av allt) så sitter det bra på i princip hela bröstet men den övre kanten går in så att det blir en stor bulle ovanför brösten.

Ååååhhh jag vill hitta en fin, effektfull axelbandslös bh med lite kraftigare "band" runt om och jag vill hitta den NUUUUU... Helst igår!

Den här är fin men jag vet inte om jag vågar beställa från nätet. Är det någon som vet om det här märket "Fantasia", serie Ivory Rose, finns att köpa i en butik i Sverige (gärna i Skåne!!!).

:-)

image600

Kommentarer
Postat av: josefin

Måste bara säga att jag älskar din blogg! Så kul att följa (den långa!) vägen till bröllopet. Man återupplevera sina egna bröllopsplanerarminnen :-)
Hoppas VERKLIGEN att du fortsätter efter bröllopet med ett grundligt inlägg om bröllopet och en massa bilder! Vi som följt dig ett tag vill förstås veta hur allt blev.
Gärna lite om bröllopsresan också!
kram och lycka till!

2008-05-10 @ 21:14:42
Postat av: Lisa.H

Har ni ingen dyrare underklädesbutik i din stad då? Man brukar kunna få riktigt GODA råd på såna ställen även om de känns jobbigt att fråga någon om såna saker, men de kan ju sin sak och det blir alltid bra! Det är mitt bästa tips! Kram

Postat av: Anja

Josefin
Tack snälla vad gulliga komplimanger, sånt värmer verkligen och jag ska absolut lägga in bilder från både bröllop och bröllopsresa. Promise :-)

Tack :-)

Lisa.H
Jodå, vi har ett par sådana butiker. Jag en annan blivande brud från BT ska ut på underklädesshopping på fredag. Jag hoppas på tur då :-)

2008-05-11 @ 23:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback